Directie

Dovetail zorgt ervoor dat data probleemloos van het ene punt naar het andere gestuurd wordt. Tijdens deze near real-time verwerking wordt de data ingelezen, indien gewenst van format veranderd en door het systeem van de eindbestemming ingelezen. Het sluit verschillende handmatige processen uit, waardoor de kans op menselijke fouten enorm afneemt.

Enkele voorbeelden van toepassingen

Automatiseer orderinvoer door Excel of PDF bestanden in te laten lezen in Dovetail en op correcte wijze in het ERP systeem in te voeren.
Transformeer bestanden van leveranciers zodat deze snel verwerkt kunnen worden, bijvoorbeeld van EDI naar XML of van Excel naar EDI.
Automatiseer inkoop door bestellingen (bijvoorbeeld van de website) automatisch door te laten stromen naar jouw leverancier(s).
Laat Dovetail informatie uit het Product Information Management (PIM) systeem halen en deze real-time verwerken op je website.

Laat Dovetail ook jouw processen sneller en efficiënter verlopen!

Neem vandaag nog contact op om jouw data, transactie & integratie vraagstellingen met ons te bespreken. Wij denken graag met je mee en zijn ervan overtuigd dat we een passende oplossing kunnen bieden.

LAATSTE ARTIKELEN

REFERENTIES

Janshen-Hahnraths was op zoek naar een oplossing waarbij low-code en dus snelle integratie van belang zijn. De migratie van bestaande systemen en de integratie met andere systemen binnen het applicatielandschap dreef Janshen Hahnraths’ behoefte voor een Enterprise Service Bus (ESB).

Meer referentiecases

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Mis niets op het gebied van applicatie-integratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen.

Inschrijven nieuwsbrief