Verkoop en Marketing

Het ingeven van bijvoorbeeld productinformatie op een website is een nauwkeurige en vaak tijdrovende bezigheid. Zo ook het verwerken van informatie betreffende aanvragen van (potentiële) klanten, die bijvoorbeeld binnenkomen via de website of een callcenter.

Enkele voorbeelden van toepassingen

Laat Dovetail informatie uit het Product Informatie Management (PIM) systeem halen en deze real-time verwerken op je website.
Automatiseer de verwerking van gegevens van prospects, door de informatie die zij achterlaten via je website (bij een download of informatie-aanvraag), direct te versturen naar je CRM systeem.
Laat Dovetail uit het ERP systeem filteren wie van je klanten de nieuwsbrief wil ontvangen en laat Dovetail dit verwerken in jullie mailing-systeem.

Laat Dovetail ook jouw processen sneller en efficiënter verlopen!

Neem vandaag nog contact op om jouw data, transactie & integratie vraagstellingen met ons te bespreken. Wij denken graag met je mee en zijn ervan overtuigd dat we een passende oplossing kunnen bieden.

LAATSTE ARTIKELEN

REFERENTIES

Janshen-Hahnraths was op zoek naar een oplossing waarbij low-code en dus snelle integratie van belang zijn. De migratie van bestaande systemen en de integratie met andere systemen binnen het applicatielandschap dreef Janshen Hahnraths’ behoefte voor een Enterprise Service Bus (ESB).

Meer referentiecases

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Mis niets op het gebied van applicatie-integratie. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen.

Inschrijven nieuwsbrief